BLOGG

Avbilding av en gammal loga

Örebro Läns Skidförbund behövde sin logotyp uppförstorat av en gammal logotyp. Jag återskapade deras logotyp så nu kan de trycka upp den i hur stort de än önskar.

Temperatures by Me

Hur många gånger har man inte googlat på vilken temperatur det ska vara på maten?
Här är lösningen! En tavla i köket som är lätt att kika. Önskas köpas? Säg till! 🙂

Bröllop vid havet

Ett vackert par, en vacker plats och ett vackert bröllop – Vilken ära att få vara med på denna dag! Vara med vid ”The first look”, se hur kära de är i varann under fotograferingen och fånga ögonblicket när de säger JA till varann. Vilken dröm att få vara med på en sådan dag!
Se fler bilder HÄR

Kofotograf

Har skaffat mig ett nytt intresse. Kofotograf. Sjukt roliga och tacksamma att fotografera!

Jag har dock efter min visit i på landet i helgen bombat mina sociala medier med kor… Hoppas det uppskattas. Jag har nämligen äntligen hittat mitt favvodjur. Väldigt fascinerande djur och otroligt roliga att fota. Dom bara står där och dreglar och skiter och vill dig inget illa. Om mina framtida barn frågar om de kan få en katt eller hund kommer jag kompromissa med en ko 😉 hehe.


Ny Macbook

Nu var det dags att säga hejdå till min gamla Macbook och ersätta den med den splitter nya Macbooken! Har haft den i en vecka och är redan kär. Som grafiker och fotograf skulle jag säga att den passar som handen i handsken med din nya Touch Bar.
Citat från Apple ”Den är rakbladstunn, fjäderlätt och nu också snabbare och mer kraftfull än tidigare. Den har den mest ljusstarka och färgrika skärmen på en bärbar Mac. Och den har Touch Bar – en remsa av glas med Multi-Touch inbyggd i tangentbordet, som ger snabb åtkomst till verktygen du behöver, när du behöver dem. MacBook Pro bygger på banbrytande idéer. Och den är redo för dina.
Citat källa

Barnfotografering

Barn! Kan man få något härligare att fotografera? Till skillnad från oss vuxna som försöker så mycket så är barn bara barn och så naturliga. De man alltid eftersträvar när man fotar vuxna, att det ska se avslappnat ut och inte uppställt, de har liksom barn bara automatiskt utan att man måste säga till dom. Eller snarare de går inte att säga att de ska sitta på ett speciellt sätt, vilken är fantastiskt bra! Bilderna blir ju så mycket härligare när det är på riktigt.

 

 

1 2 3